Van de biljarttafel.

Beste sportvrienden van s.v. ROAC, hierbij een bijdrage van de biljartafdeling.

In de maand augustus hebben wij helaas afscheid moeten nemen van ons fijne lid Theo de Vetten. Theo is na een langzaam ontwikkeld, slepend ziektebeeld en een kort ziekbed rustig ingeslapen. Hoe herdenken wij Theo: Theo was er altijd en ik heb hem leren kennen als een gezellige man die altijd bereid was om iemand met raad en daad bij te staan. Els stond ook altijd voor hem en sv ROAC klaar om bij het biljarten te helpen. Waarvoor onze dank.

Na het bericht over Theo bereikte ons in de maand september het droeve bericht dat Henk Diseraad is overleden. Henk was hersteld van longkanker, maar kreeg er een hersen tumor overheen. Hij raakte erg verzwakt en is na een kort ziekbed overleden. Hoe herdenken wij Henk? Als een open man die van zijn hart geen moordkuil maakte. Henk heeft altijd competitie gespeeld en was zeer enthousiast. Wij zullen hem missen.

Op het sportieve vlak is te melden dat alle competities zijn gestart. Wij zijn reeds enkele weken aan het biljarten en de eerste resultaten worden zichtbaar. De voorrondes voor de persoonlijke kampioenschappen zij ook gestart. Mooi dat wij een groot aantal leden hebben die hieraan mee doen.

De onderlinge wedstrijden op de woensdag en donderdag zijn ook van start gegaan en het is weer ouderwets gezellig in ons clubhuis.

Even iets om in je agenda te zetten. Op 2, 10 en 17 Januari worden er voorrondes 2de klasse bandstoten in ons clubhuis gehouden. Het is in de middag en misschien is het leuk om even te komen kijken.

Al met al wij zijn weer begonnen en gaan er een mooi biljartjaar van maken.

Gr.  Jos Heemskerk.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!