Van de biljarttafel.

Beste sportvrienden,
Wat is er de laatste tijd in het biljartlokaal zoal gebeurd?
Onze teams spelen weer volop mee in de competities van ons district Veen- en Rijnstreek. Hoe verloopt dit?

Ons driebanden groot team, dat dit jaar na een paar jaar afwezigheid, weer meespeelt in de A klasse doet het goed een staat 2de in een poule van 12 teams. Het B1 driebanden klein team, weert zich kranig in een zware poule en staat op de 4de plaats van de 12 teams. Het B2 driebanden klein team heeft het wat moeilijker en staat op een 11de plaats in een poule van 16 teams.

In de dagcompetitie spelen wij met 3 teams mee. Wij hebben 2 teams in de competitie met 3 spelers en 1 team in de competitie met 4 spelers. ROAC A, 4 spelers, staat 11de in een poule van 19 teams. Hier ligt nog een uitdaging voor de rest van het seizoen. ROAC B, staat 7de en ROAC C 4de in een poule van 20 teams. Met de Kerst wordt het eerste deel van de competitie afgesloten en maken wij weer een verse start.

De persoonlijke kampioenschappen zijn met de voorrondes gestart en wij hebben spelers die met wisselend, succes daaraan meedoen. In dit kader is het goed te vermelden dat wij, sv ROAC, op 2, 10 en 17 januari gastheer mogen zijn voor de voorrondes bandstoten 2de klasse. Kom die middagen gerust even kijken en geniet van met mooie spel en een gezellige middag.

Het doet mij ook goed te vermelden dat wij weer voorzichtig werken aan het uitbreiden van onze leden. Twijfel je nog om te gaan biljarten, kom gerust op woensdag- en donderdagmiddag of avond langs in ons mooie clubhuis en geniet van ongedwongen biljartspel.

Gr. Jos Heemskerk.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!