Van de biljarttafel

Sinds de vorige “Langs de kantlijn” zijn er veel dingen gebeurd. Het meest trieste is het overlijden van ons zeer gewaardeerde lid Cor Turk. Cor stond bekend als een echte ROAC-man en was vaak op het sportpark aanwezig. Niet alleen om te biljarten, maar ook om het clubblad te verzorgen en als veldbeheerder. Je kon altijd een beroep op hem doen en van het woord “nee” had hij nog nooit gehoord. Wij zullen hem missen en wensen Mac veel sterkte toe.

Waar staan wij met onze teams in de diverse competities.

  • In de A klasse, driebanden groot, staat ons team op de 2de plaats in een competitie van 12 teams. Kampioenswedstrijden in het gewest lonken.
  • In de B1 klasse, driebanden klein, staat ons team op de 8ste plaats in een competitie van 12 teams.
  • In de B2 klasse, driebanden klein, staat ons team op de 13de plaats in een competitie van 16 teams.
  • Bij het dagbiljarten, op de vrijdagmiddag, staat ROAC B op een 5de, ROAC C op een 11de en ROAC A op een 16de plaats in een competitie van respectievelijk 19 en 20 teams.

Al met al redelijke resultaten en mogelijkheden voor het driebanden groot team. Het einde nadert en er is nog iets aan de resultaten te doen. Succes mannen.

Ook de onderlinge competities in ons clubhuis worden goed bezocht en begin april komen ook deze wedstrijden tot een einde en worden de kampioenen bekend gemaakt.

Een volgende stap wordt gezet op de jaarvergadering van de biljartleden op 20 april in ons clubhuis. Daar zullen de kampioenen bekend worden gemaakt en gaan wij de teams voor het seizoen 2023/2024 samenstellen.

Nog een goede maand te gaan en laten wij er met elkaar een mooie gezellige tijd van maken.

Gr.  Jos Heemskerk.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!