Van de biljarttafel

Het is best een vreemde gewaarwording dat het gehele sportleven stil ligt. Nu wordt het pas duidelijk wat het sportleven betekend en hoe wij het missen als het er niet is. Laten wij hopen dat het Coronavirus onder controle komt en dat wij onze sportieve activiteiten weer kunnen oppakken. Waar staan wij als biljarters?

Alle competities, zowel in de dag- als de avondcompetitie, zijn door de KNBB stilgelegd. Of deze competities, dit seizoen, nog worden opgestart is onzeker. Wij zullen het beste er maar van hopen. Ons Driebanden team B7 staat er in de B1 klasse met een 2de plaats nog zeer goed voor. De andere teams draaien in de middenmoot mee.

Nog mooie momenten meegemaakt in de laatste maanden voor de crisis? Een volmondig JA! Wij zijn namelijk als s.v. ROAC gastheer geweest van de voorrondes Bandstoten en Driebanden 2de klasse van het district Veen- en Rijnstreek. Tweemaal 3 middagen met 12 biljarters gestreden voor een finaleplaats. Er werd mooi gespeeld en heftig gestreden, maar daarnaast was het in het clubhuis beregezellig. Vanuit het district kregen wij veel waardering voor de locatie, het materieel en de goede organisatie. Bij deze wil ik speciaal Leen Schrijvers bedanken voor het vele werk dat hij heeft verzet om dit succesvol te laten verlopen.

Helaas hebben wij het s.v. ROAC biljartkampioenschap moeten uitstellen. Wij gaan kijken of wij dit mooie evenement in het najaar van 2020 alsnog kunnen organiseren. Daarover later meer. Al met al een vervelende periode als sportvereniging, maar laten wij allen er gezond uit zien te komen en als de situatie het toelaat onze activiteiten weer oppakken.

Groeten,

Jos Heemskerk

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!