Van de biljarttafel

Beste clubgenoten, wat leven wij heden in een rare wereld, al het normale is er niet meer en het is maar weer afwachten wanneer wij onze normale, vertrouwde, leven weer kunnen gaan oppakken. Maar één ding is zeker dat gaat eens weer gebeuren. Ik hoop dat wij in september onze biljartactiviteiten weer kunnen opstarten.

Het seizoen 2019/2020 hebben wij in maart moeten afsluiten en de KNBB heeft niet de intentie om de lopende competities weer op te pakken. Wij gaan in september hopelijk weer opnieuw starten met het seizoen 2020/2021. De KNBB is bezig met protocollen hoe het biljarten er in de 1,5 meter samenleving uit moet gaan zien. Als deze protocollen helder worden, zal ik ze met jullie delen. Voor wie er alvast wat van wil zien, kijk dan op de  site van de KNBB. Wij van s.v. ROAC zijn nu bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Wij hebben 2 teams voor de Driebanden klein ingeschreven en gaan 3 teams inschrijven voor de senioren competitie op de vrijdagmiddag.

In augustus zullen de nieuwe lakens op de biljarts worden gelegd, de nieuwe scoreborden zijn besteld en zullen dan ook worden geplaatst. Er komen weer drie nieuwe sets ballen zodat wij het nieuwe seizoen weer met goed materiaal kunnen starten. Met de Biljartmakers zal ik de juiste data nog afspreken.

Hopelijk kunnen wij het open s.v. ROAC kampioenschap ergens in het najaar alsnog organiseren. Een en ander zal afhangen van de planning die wij tegen die tijd kunnen maken. Er zijn nu nog veel te veel onzekerheden om al een datum te prikken.

Al met al geen leuke tijd, maar laten wij er met ons allen de moed in houden, want eens wordt het weer beregezellig in ons clubhuis.

Groeten,

Jos Heemskerk

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!