Van de biljarttafel

Hier even een bericht van hoe wij er bij het biljarten voorstaan.

Wij zijn, gelukkig, weer met biljarten begonnen. Wel hebben wij met elkaar enkele zaken afgesproken om het coronavirus geen vat op ons te laten krijgen. Na een maand van oefenen, na een stilstand van 5 maanden, hebben wij de onderlinge competities ook weer opgepakt. Het is even wennen, wij spelen op 2 i.p.v. 3 biljarts en het houden van de juiste afstand voelt vreemd, maar het moet en het is nu even niet anders. Toch proberen wij de bekende, gezellige s.v. ROAC sfeer er in te houden. Op de woensdag- en donderdagmiddag hebben wij de biljarters over 2 dagen proberen te verdelen, zodat en niet meer dan 16 mensen in de biljartarena aanwezig zijn.

De wedstrijden in het district Veen- en Rijnstreek zijn ook weer begonnen. De wedstrijdleiders van het district hebben, in overleg met de wedstrijdleiders van de verenigingen, een speelschema opgesteld. Dit was een grote opgave daar er bij diverse verenigingen niet met alle teams gelijktijdig kan worden gespeeld. Er is daarom uitgeweken naar andere dagen en of tijdstippen om alle wedstrijden te kunnen spelen.

Op 28, 29 en 30 September worden er bij s.v. ROAC voorrondes Persoonlijke Kampioenschappen (PK’s) Driebanden 2de klasse Klein gespeeld. Voor ons doet Emiel Jansen mee. Kom gerust even kijken. Aanvang 19.30 uur.

Laten wij goed opletten dat wij er alles aan blijven doen om onze mooie sport te kunnen blijven beoefenen. Het gaat niet “even” duren, dus wij moeten ons anders dan voorheen gaan gedragen. Bedankt voor jullie aller medewerking.

Gr.  Jos Heemskerk

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!