Van de biljarttafel

Beste sportvrienden,

Het is een rare tijd. Het zal niemand ontgaan zijn dat een deel van de samenleving tot stilstand is gekomen. Voor ons biljarters houdt dit in dat de districts competities, na 4 competitie rondes, tijdelijk zijn stil gelegd. Ook de persoonlijke kampioenschappen (PK’s) worden, tijdelijk, niet voortgezet. Hopelijk kunnen wij later dit jaar deze wedstrijden weer voortzetten, maar ik vrees dat het nog wel even gaat duren.

Bij ons op het sportpark hebben wij de biljartzaal gesepareerd van het kantine gedeelte. Dit betekend dat wij wel kunnen biljarten, maar dat de bar gesloten blijft. Het onderling biljarten kan dus wel, met in acht name van de Corona maatregelen, door gaan. Wij hebben de te spelen partijen over de woensdag- en donderdagmiddag verdeeld, zodat er niet te veel mensen gelijktijdig aanwezig zijn. Zie het trainingsschema van Piet Volwater. Probeer je daaraan te houden. Hou ook afstand van elkaar, wij willen immers allen gezond blijven. Twijfel je aan je gezondheid, of voel je je niet lekker blijf dan thuis. Door toch met elkaar te spelen proberen wij het sociale leven toch een beetje door te laten gaan.

Het is allemaal niet leuk wat ik te melden heb, maar laten wij de moed er in houden, er zullen zeker weer betere tijden komen. Let goed op jezelf en je naasten, dan gaat het eens weer goed komen.

Groeten Jos Heemskerk.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!