Van de biljarttafel

Wat is het een onzekere tijd waarin wij verkeren. Niets is zeker en bepaalde zaken plannen is er al helemaal niet bij. Door de harde “lockdown”, waarin wij nu verkeren, kunnen wij helemaal niets meer. De onderlinge biljartcompetities hebben wij ook moeten stoppen. En op het districts- en landelijkgebied staat ook alles stil. Hoe lang gaat dit duren? Ik weet het ook niet, maar het ziet er naar uit dat de districtscompetities voorlopig niet zullen worden hervat.

Om toch even terug te kijken naar de periode die achter ons ligt kunnen wij toch zeggen dat wij een leuke periode in ons clubhuis hebben gehad. Het was gezellig en er werd, met de nodige afstand, leuk gespeeld.

Hoe nu verder?

Blijf onze vereniging steunen. Blijf lid, zodat onze mooie vereniging kan blijven bestaan. Zonder leden bestaan wij niet en het zou zonde zijn als wij na de crisis veel schade hebben opgelopen. Alvast mijn dank voor jullie steun.

Als de situatie weer enigszins normaal is pakken wij de zaken weer op. Ik wens een ieder veel sterkte toe en blijf gezond.

Groeten,

Jos Heemskerk

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!