Van de biljarttafel

Beste clubgenoten,

Hierbij even een  berichtje hoe wij er met het biljarten voor staan.

Vanaf December 2020 hebben wij niet meer mogen biljarten en ondertussen is het biljartseizoen, in alle stilte, afgesloten. Helaas een slecht jaar, maar in het kader van de volksgezondheid kon het even niet anders.

Hoe nu verder? Gelukkig zijn al velen gevaccineerd en neemt de immuniteit snel toe. Het clubhuis is tot half augustus gesloten en zodra dat open gaat gaan wij de draad weer oppakken. Half augustus gaan wij dan weer met de oefencampagnes van start en vanaf 1 September gaan de onderlinge competities weer van start.

Wij hebben ook onze teams voor de districtscompetities, in het district Veen- en Rijnstreek, ingeschreven. Wij gaan met 2 driebanden teams in de avondcompetitie spelen. Deze teams spelen op de dinsdagavonden hun thuiswedstrijden. Bij de teams in de vrijdagmiddagcompetitie zijn wij terug gegaan van 3 naar 2 teams.

Al met al ziet de toekomst er weer een beetje beter uit, al zal het oppakken van het oude niveau voor velen wel even lastig zijn, maar oefening baart kunst en wij pikken het wel weer op.

Ik wens ieder een fijne, onbezorgde, zomer toe en hopelijk tot snel in ons mooie clubhuis.

Gr. Jos Heemskerk.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!