Van de Biljarttafel

Het is weer zover!!! Het sv ROAC biljartkampioenschap komt er weer aan. Ik wil een ieder aanmoedigen om weer mee te spelen.

De afgelopen 3 jaar heeft aangetoond dat deze happening als zeer geslaagd bekend staat. De onderlinge strijd is zeker aanwezig maar de gezelligheid staat ook hoog in het vaandel. De sfeer in het clubhuis en de klantvriendelijkheid van de mensen achter de bar dragen hier zeker aan bij. Dus wat houdt jou tegen om niet mee te doen???? De oplossing: Opgeven bij Piet Volwater of mijzelf. Zie ook de speciale aankondiging.

Hoe staan onze teams er in de districts competities voor? Het eerste driebanden team staat op de 6de plaats van de 12 teams die er in deze poule meespelen. Ons 2de driebanden team staat op de 2de plaats van de 17 teams die in hun poule meespelen. Zeker van ons tweede team is dit een prachtige prestatie en ik ben er van overtuigd dat ons eerste team nog gaat stijgen. Met de 3 teams in de dagcompetitie gaat het dit jaar wat minder. De teams staan op de 9de, 23ste en 24ste plaats in een competitie van 42 teams. Dit moet mijns inziens beter kunnen en ik daag alle teamleden, inclusief mijzelf, uit om hier in de tweede competitie helft nog iets aan te doen. Het kan!!!

Op de club middagen en avonden wordt er ook fanatiek gespeeld en daar zijn wij ook in het tweede deel van de onderlinge competities beland. In April zullen de nieuwe kampioenen bekend zijn, of zullen de huidige kampioenen dat niet laten gebeuren?

Al met al het was weer een drukke tijd en het 4e sv ROAC kampioenschap komt er weer aan. Geef je op.

Groeten,

Jos Heemskerk

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!