Van de Handbal Commissie

Handbal dames opzoek naar nieuwe trainer/coach en nieuwe teamgenoten
Stef Hoogendijk stopt volgend jaar als trainer-coach van Dames 1. We bedanken Stef via deze weg alvast voor zijn inzet de afgelopen jaren. Er waren genoeg uitdagingen rondom Corona, maar ze hebben er steeds het beste van gemaakt. Zaterdag 18 maart is de laatste thuiswedstrijd van de dames en 26 maart de allerlaatste zaalwedstrijd van dit seizoen.

Door het vertrek van een aantal speelsters als gevolg van werk en studie, zijn de dames naast een trainer/coach ook hard op zoek naar nieuwe teamgenoten voor.
Dus ben/ken je een (oud)speelster of wil je eens kijken of handbal iets voor je is?
Binnenkort volgt een open training, dit zullen we kenbaar maken via Social Media. 

Open training bij de F-jeugd

Er was een mooie opkomst bij de eerste vriendjes/vriendinnetjes training van de F-jeugd (6-8 jaar). De warming-up met ballonnen zorgde gelijk voor een gezellige sfeer.

Heb je deze training gemist en wil je ook of nog een keer mee doen, dat kan op dinsdag 21 maart. Dan is er van 18.15 uur tot 19.15 uur weer een vriendjes/vriendinnetjes training in de Hertogshal.

De F-jeugd speelt nog geen officiële competitie, maar om de twee weken wordt er in toernooi-vorm bij verenigingen in de regio gespeeld. Het laatste toernooi van het zaalseizoen spelen ze op zondag 26 maart in de eigen Hertogshal.

Kom gerust eens kijken hoe gezellig het er bij deze toernooitjes aan toe gaat.

Tot eind maart wordt er nog in de Hertogshal getraind, daarna gaat de jeugd buiten op de handbalvelden van het Hertogspark aan de gang.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!