Van de Handbalcommissie

Zaalcompetitie van start
De buitencompetitie hebben we goed afgesloten met onze B-junioren wederom als kampioen.
Inmiddels zijn we weer lekker de zaal in voor de trainingen en de zaalcompetitie. Wat zeker heel fijn is gezien het weer.

Gooi JIJ de bal door?!
Na de lessen op de Kinderbrug, is het “Gooi JIJ de bal door?!’ project nu ook gestart bij De Kiem in Roelofarendsveen en Ter Does in Hoogmade. Dit is een professioneel sportstimuleringsprogramma van het NHV ter ondersteuning van basisschool docenten. Het is ontwikkeld met als doel leerlingen het plezier van het spelen met een bal te laten ervaren.

Scheidsrechters
Een aantal leden van ROAC en Hillegom hebben de cursusavond voor opleiding tot verenigingsscheidsrechter bijgewoond. We zijn heel blij met onze meiden die enthousiast zijn om te gaan fluiten. Jasmijn Warmerdam heeft zelfs al haar theorie examen gehaald. Gefeliciteerd! Daarnaast waren er ook onze koppelscheidsrechters Eva Hoogenboom en Anouk Verhaar en onze nieuwe jonge aanwinsten: Eva Strijk en Saar Onderwater. Het is niet altijd makkelijk om te fluiten, je hebt met allerlei factoren te maken. Daarom respect voor deze dappere meiden die dit doen. Bedankt voor jullie inzet.
Ook hebben we een nieuwe scheidsrechter mogen verwelkomen, namelijk Corella Wijsman.

Clusteroverleg Kop van Zuid-Holland
Afgelopen 30 oktober was het clusteroverleg bij ons in de kantine. De aanwezige verenigingen: ROAC, Warmunda, HVV’70, Stompwijk’92, Rijnstreek, Saturnus Leiden en Foreholte. Het clusteroverleg vindt in principe twee per seizoen plaats (voorjaar en najaar) en heeft als doel om elkaar te inspireren, informatie te delen en elkaar te helpen met ambities en knelpunten.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!