Van het Handbalveld

Beste handbalvrienden van s.v. ROAC,

Zo aan het einde van het kalenderjaar toch ook nog even een teken van leven van de handbal commissie maar wat is het op dit moment lastig om die stip aan de horizon te blijven zien en gemotiveerd te blijven in alle facetten van het leven en zo ook voor ROAC.

Het afgelopen seizoen zijn wij vanwege Corona in mineur en abrupt geëindigd. Na de 1e lockdown hebben wij de laatste weken naar de zomer toe de trainingen weer enigszins op kunnen pakken om het seizoen in ieder geval handballend te eindigen. Hoe leuk had het geweest om weer met zijn allen naar de Olympiade te gaan of een afsluitend toernooi te spelen? 

Na de zomer zijn wij volle goede moed weer begonnen met trainen en onze jeugdteams hebben zelfs een aantal competitiewedstrijden gespeeld. Maar helaas heeft het Corona virus de laatste maanden en  weken weer toegeslagen. De geplande trainingsstages hebben wij af moeten zeggen, het gebruikelijk ROAC handbaltoernooi kon helaas niet doorgaan. En sinds 15 december zitten wij weer in een volledige lockdown. De enige optie die wij hebben is om de jeugdleden buiten te laten trainen maar een blik naar buiten leert snel dat dit geen optie is.

Zijn er dan helemaal geen positieve dingen? Jawel hoor. Na de zomerstop is de “nieuwe commissie” vol enthousiasme en goede moed gestart. Wel is het zo dat de huidige voorzitter nu echt over zijn houdbaarheidsdatum begint te geraken en daar moet echt snel een vervanger voor komen.

Na het stopzetten van de jeugdcompetities zijn wij uiteraard door blijven trainen maar wij nu ook 2 keer een onderling toernooitje gespeeld en dat is erg positief ontvangen. ”Kan dat niet iedere week”, hebben wij ook voorbij horen komen.

Daarnaast is het zo dat ROAC binnensport in het bezit is van een aantal gewichten waarmee onze meiden van DS1 thuis willen gaan krachtsporten. Alles om bezig en in conditie te blijven.

Zoals jullie lezen proberen wij altijd sportaanbod te creëren en bezig te blijven maar er wordt veel van de creativiteit van eenieder gevraagd.   

En tenslotte willen wij iedereen namens de handbal commissie een sportief, gezond en uiteindelijk een coronavrij 2021 te wensen en hopelijk gaan wij elkaar weer snel op of langs het veld tegenkomen.

Groeten namens de commissie handbal,

Ronald de Jong

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!