Van start met Handbalklas

Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de voorbereiding voor de start van de Handbalklas. Als handbalster heb je je eigen dromen, wensen en doelen. Of je nu talent hebt of niet. Vanuit eigen kracht kun je vaak meer dan je denkt. Daarnaast kun je een beroep doen op mensen die dichtbij staan; op ouders, familie, vrienden en bijvoorbeeld teamgenoten en trainers. De Handbalklas helpt je invulling te geven aan je doelen. Dat doen we in een veilige omgeving, met een allround opleiding, waarin fouten maken niet erg is.

De Handbalklas biedt vooral de mogelijkheid om extra trainingsuren te maken. Het trainingsprogramma bij de Handbalklas heeft een individueel karakter. De doelstelling van de trainingen is vooral gericht op het vergroten van de individuele motorische en handbalvaardigheden.

Na de presentatie van maandag 18 december hebben 9 speelsters zich aangemeld. Natuurlijk kunnen er gedurende het seizoen nog andere speelsters aansluiten.
Bij het bepalen van de trainingsavond hebben zoveel mogelijk rekening gehouden de wensen van de deelneemsters en komen vervolgens tot de volgende oplossing:

  • We starten op maandag 8 januari 2018 van 18.00 tot 19.00 uur.
  • Daarna trainen we op de maandagen 15, 22 en 29 januari en 5, 12 en 19 februari.
  • Na de voorjaarsvakantie trainen we dan op vrijdag 9 maart 2018 van 16.30 tot 17.30 uur, en daarna op de vrijdagen 16 en 23 maart en 6, 13 en 20 april.
  • In de Meivakantie kijken we opnieuw welke mogelijkheden er zijn m.b.t. de inhuur van de sporthal en dergelijke.

Succes allemaal,
ROAC Handbal

 

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!