Vanaf het Handbalveld

Het is de avond vóór de grote sneeuwval op zondag, normaliter zouden we dan nu met de teams en het NHV in conclaaf zijn of we wel of niet de weg op zouden gaan morgen voor wedstrijden. Was het maar zo’n feest. Realiteit is dat alles al maanden stil ligt, ik hoef jullie niks nieuws te vertellen. Tijd voor goed nieuws! Of in ieder geval; iets om naar uit te kijken!

Het NHV heeft besloten om een alternatieve competitie te organiseren waardoor we, zodra het weer kan, lekker kunnen ballen. Deze competities zullen op zijn vroegst in het weekend van 10-11 april starten. Op basis van de inschrijvingen zal een competitie opgezet worden in zoveel mogelijk poules van 6 teams. Hierdoor zullen er bij een volle poule voor ieder team 10 wedstrijden gepland worden. Ieder weekend dat deze alternatieve competitie door corona later aan zal vangen, zal er helaas een wedstrijd minder gespeeld worden. Het speelschema loopt tot en met het weekend van 26 juni.

We hebben al onze teams ingeschreven voor deze competitie en hopen heel erg dat het gaat lukken (en dat het verantwoord is uiteraard) om weer te kunnen trainen en spelen.

Dan iets heel anders; jullie zijn vast bekend met de Sportlink App. In die app staat jouw pasfoto (of die van je dochter). Mocht je het tijd vinden voor een nieuwe foto dan is het vanaf nu t/m 31 maart mogelijk om deze aan te passen. Dit doe je via menu > instellingen > mijn persoonsgegevens > tik op foto om te wijzigen.

Hopelijk tot gauw!

Namens de handbalcommissie,
Joyce

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!