Verlies voor s.v. ROAC 1 tegen Katwijk <23

In het kader van de LAV-cup heeft ROAC thuis met 1-3 verloren van Katwijk <23.

Voor trainer Gidon Folmer Reinders was het een uitgelezen mogelijkheid om jongens aan het werk te zien die de afgelopen weken minder aan spelen zijn toegekomen. Ook de wat oudere spelers of jongens die last hadden van pijntjes na de uitputtingsslag van afgelopen zondag zouden geen minuten maken. Zodoende startte ROAC met vier spelers die twee dagen terug tegen SDZ ook in de basis stonden en zouden in totaal 17 jongens minimaal een half uur spelen.

Katwijk <23 is geen misselijke ploeg en speelde met jongens als Oege-Sietse van Lingen, Steven Sanchez Angulo, Danny van Haaren en Mitchell Schet die dit seizoen allemaal al minuten maakten in de Tweede Divisie.

In de eerste helft was Katwijk het meest dominant, alhoewel ROAC ook een aantal keer gevaarlijk voor het vijandelijke doel kwam. Wessel van der Poel noteerde de grootste mogelijkheid namens ROAC maar miste. Katwijk wist het net wel te vinden voor rust. Tweemaal zelfs: 0-2.

Na rust werden de verhoudingen wat schever binnen de lijnen, maar nu kwam ROAC wel tot een doelpunt. Van der Poel tikte binnen uit een vrije trap. Het slotakkoord was voor de bezoekers en daarmee werd ook de eindstand bepaald: 1-3.

Het is nu even afwachten of de LAV-cup erop zit voor ROAC. Katwijk <23 moet nog tegen Van Nispen en ook gaan de beste nummers 2 door naar de volgende ronde.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!