Vertrek Perry van Es

Beste ROAC-ers,

Na 36 jaar betrokken te zijn geweest bij ROAC en haar voorlopers (31 jaar als speler en 25 jaar als vrijwilliger) ben ik vanaf dit seizoen niet meer actief. Voor velen kwam dit als een verrassing en ook wel een beetje voor mezelf. Ik zag mezelf ook altijd onlosmakelijk verbonden aan de club. De laatste 6 jaar was ik trainer en leider van het team van mijn zoon Perry. Dat was alles bij elkaar een fantastische belevenis. Maar omdat je niet eeuwig op een groep kunt blijven zitten (de chemie kan uitgewerkt raken) en mijn jongste zoon ook graag wilde dat zijn vader hem nu eens ging trainen en coachen heb ik besloten om bij mijn jongste zoon Youri trainer te worden voor een periode van 3 jaar.

Doordat Youri 2 jaar geleden een andere uitdaging was aangegaan bij RCL betekent dat dus dat ik trainer ben geworden bij de E-selectie van RCL. De jaren daarna zal ik dan de D-selectie onder mijn hoede hebben. Ik ben daar inmiddels met veel plezier en enthousiasme gestart. Natuurlijk mis ik bepaalde zaken die bij ROAC zo vertrouwd waren. Ik bedank een ieder voor het plezier dat ik heb mogen beleven aan al die jaren. Ik heb nog steeds het gevoel dat ik op termijn weer bij ROAC actief zal zijn als trainer of in een andere rol.

Ik wens iedereen bij ROAC veel voetbalplezier en vooral veel succes voor Jacco den Hollander die een groot aantal van “mijn jongens” onder zijn hoede gaat krijgen bij de D1.

Perry van Es

Deel dit bericht

0 reacties op “Vertrek Perry van Es”

  • Ben van den Ing schreef:

    Perry bedankt !!
    Tijd voor nieuwe uitdagingen is altijd oke, ik wens jouw en de E-teams van RCL dan ook veel sportieve hoogtepunten. Hopelijk kunnen beide clubs hun voordeel doen met jouw inbreng en de sportieve strijd op de mat blijven beproeven.
    Succes toegewenst.
    Ben van den Ing Hoofdleider D-teams ROAC.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!