Lid worden voetbal

Wat heeft de voetbal afdeling van s.v. ROAC te bieden?

• Veldvoetbal voor jeugd vanaf zes jaar
  • Veldvoetbal voor senioren
  • Meetrainen met jeugd vanaf vijf jaar
  • Meetrainen met de senioren
  • Zaalvoetbal voor senioren

Aanmelden

Een inschrijfformulier is te verkrijgen bij Grace van Smoorenburg, Pastoor Görtzstraat 16, 2374 BG Oud Ade, of is te downloaden via deze link. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- en is eenmalig.

Contributie

Een voetbalseizoen loopt van juli t/m juni. In juli en januari wordt de contributie, na het invullen van een machtiging, automatisch geïncasseerd. Als de machtiging niet wordt ingevuld, zal er € 2,50 per overboeking extra in rekening worden gebracht. Ingeval van een langdurige blessure kan in overleg met de commissie financiën een afspraak over de contributiekosten worden gemaakt via .

Jaarlijks wordt de contributie in de Algemene Leden-vergadering bepaald. De contributiebedragen voor seizoen 2019-2020 zijn:

• Veldvoetbal Effies wachten/JO7  € 75,-
  • Veldvoetbal JO9  € 100,-
  • Veldvoetbal JO11  € 125,-
  • Veldvoetbal JO13  € 125,-
  • Veldvoetbal JO15  € 125,-
  • Veldvoetbal JO17  € 150,-
  • Veldvoetbal JO19  € 175,-
  • Veldvoetbal 18 jaar en ouder € 200,-
  • Veld- en zaalvoetbal 18 jaar en ouder € 250,-
  • Zaalvoetbal 18 jaar en ouder € 150,-
  • Alleen trainen 18 jaar en ouder € 100,-

Kledingbijdrage

Aan alle spelende leden wordt door de vereniging een wedstrijdtenue beschikbaar gesteld. Bij de leden wordt hiervoor per seizoen een bedrag van € 10,- voor het kledingfonds in rekening gebracht.