Volop activiteiten bij ROAC handbal

In de maand maart stond de jeugd centraal bij ROAC handbal, in april zijn het de A-jeugd en de senioren die aan de beurt zijn.

Kees Toonen, de trainer van de handbal selectie, heeft in maart handbal gegeven tijdens de sportlessen op diverse basisscholen in de gemeente. In aansluiting op de handballessen konden de kinderen vervolgens meedoen aan het Handbal Spelfeest, de vriendinnen training en een Handbal Clinic verzorgd door de dames van de selectie. Het was steeds een gezellige drukte tijdens deze activiteiten waarbij kinderen op een speelse manier kennis konden maken met handbal. Inmiddels trainen er een aantal nieuwe leden mee.
Kinderen, die interesse in handbal hebben, kunnen hierbij aansluiten. De trainingen voor de jeugd zijn op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 19.30 uur op het Hertogspark in Rijpwetering.

De dames van de selectie hebben vrijwel het hele zaalseizoen de een-na-laatste plaats in de poule bezet. Eindigen op deze plaats zou betekenen dat er nacompetitie gespeeld moet worden om behoud van de plek in de hoofdklasse. Het lukte de dames echter in twee laatste spannende wedstrijden voldoende punten te behalen om de nacompetitie te ontlopen en zich te handhaven in de hoofdklasse. Ander heugelijk feit is het behalen van het zaalkampioenschap door dames 3.

Om komend seizoen op hoofdklasse niveau mee te kunnen draaien, is het wenselijk dat trainer Kees Toonen over een bredere selectie kan beschikken. ROAC handbal is daarom op zoek naar nieuwe speelsters. Voor de selectie is dat op prestatief niveau, om komend seizoen met een bredere selectie te kunnen werken. Maar ook bij de lagere elftallen, op recreatief niveau, is aanvulling welkom. In dat kader zijn er de komende tijd een aantal open trainingen.

Open trainingen voor dames van 15 tot 35 jaar

  • Donderdag 20 april van 19.30 tot 21.30 uur
  • Dinsdag 25 april van 19.30 tot 21.30 uur
  • Dinsdag 2 mei van 19.30 tot 21.30 uur
  • Donderdag 4 mei van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Op bovenstaande dagen/tijden kan men zo binnenlopen om mee te doen. Wel zaalschoenen mee nemen en evt. douchespullen. Mocht men daarna geïnteresseerd zijn, dan kan daarna nog drie keer gratis worden mee getraind.

In de zomer van 2017 wordt gewoon door getraind zodat iedereen voor en na de vakantie goed in conditie blijft.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!