Voorbeschouwing: s.v. Roac 1-Fc Zoetermeer 1

Aanstaande zondag zullen de heren van Roac 1 het op moeten nemen tegen Fc Zoetermeer. Fc Zoetermeer staat op de 8e plaats waar Roac op de 4e plaats staat. Echter is Zoetermeer een zeer stugge ploeg, dat bleek ook in de uitwedstrijd. Bij rust stond Roac met 1-0 achter, maar speelde het inmiddels wel al met een man meer. In de tweede helft wist Roac de man meer situatie goed te benutten en dankzij een goal van Pascal de Jong, een goal van Joost van der Bosch en twee goals van Thijs van Seggelen wist Roac toch nog met 2-4 te winnen.

Loek de Blauw in actie tegen Nieuwkoop

Zondag zal Zoetermeer enkel genoegen nemen met een overwinning, aangezien het de nacompetitie uit zicht begint te raken. Uit de laatste 4 duels wist Zoetermeer slechts één puntje te pakken. Roac is wat dat betreft beter uit de winterstop gekomen. De eerste wedstrijd werd nog verloren van Stompwijk, maar vervolgens werd gewonnen van Nieuwkoop, gelijkgespeeld tegen MMO en vorige week werd gewonnen van NSV.

Het belooft hoe dan ook een lastige wedstrijd te worden voor de paarsen, en ook met het lastige programma in het vooruitzicht (Bernardus, Alkmania en Dosr) zijn de 3 punten broodnodig om in zicht te blijven van de nacompetitie, en heel misschien nog wel van de directe promotie.

28-03-2010, 14.00 uur op het Hertogspark: s.v. Roac 1- Fc Zoetermeer 1

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!