Voorbeschouwing DOSR 1- S.V. ROAC 1

Komende zondag op 11 april zullen de mannen van trainer Loek Hendriks het opnemen in de tweede derby op rij tegen de DOSR. Afgelopen weekend was er een dubbele speelronde waarin DOSR op paaszaterdag met 2-0 klop kreeg in Hoogmade tegen MMO. DOSR wist zich echter op tweede paasdag keurig te revancheren door in de Veen Stompwijk’92  te verslaan met 3-2. DOSR bevindt zich na het paasweekend op een tweede plaats met 9 punten achterstand op Nieuwkoop waarbij aangetekend dient te worden dat DOSR nog 3 wedstrijden tegoed heeft.

ROAC maakte een teleurstellend paasweekend door. Op paaszaterdag werd er thuis onnodig verloren van Bernardus met 2-3. Op tweede paasdag was er een terecht gelijkspel in Oude Wetering tegen Alkmania. Na twee keer op achterstand te hebben gestaan wist ROAC door doelpunten van Pascal de Jong en Joost v.d. Bosch op gelijke hoogte te komen, 2-2 . ROAC bevindt zich na het paasweekeinde op een vijfde stek op de ranglijst!

Bob Brugman zal komende zondag het doel verdedigen tegen DOSR.

Voor komende zondag is het van belang dat ROAC de punten pakt om zo kans te blijven houden op het spelen van nacompetitie. Zonder de langdurig geblesseerde Pascal de Jong (kuitspier), Bob Schakenbos (knie) en Jeroen Boere (kuitbeen) met daarnaast  de twijfelgevallen Erik van Zeil (enkel) en Jacco den Hollander (ziekte) zal ROAC tegen DOSR er alles aan moeten doen om de 3 punten mee te nemen naar ’t Hertogspark. DOSR dient daarentegen te winnen om Nieuwkoop in het spoor te blijven en het kampioenschap in eigen hand te houden.

Eerder dit seizoen eindigde deze wedstrijd op ‘t Hertogspark met 19 man na rode kaarten voor Arjen van Leeuwen (ROAC), Dennis v.d. Geest en Lesley v.d. Meer (beide DOSR) in een 1-2 overwinning voor de “roodgelen”. ROAC kwam toen halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong door een knap doelpunt van Pascal de Jong die een voorzet van Thijs van Seggelen in één keer op zijn pantoffel nam. In de tweede helft was DOSR in ondertal de bovenliggende partij. Joey Rietbroek wist met een teruggelegen bal van de achterlijn met zijn hoofd binnen te lopen. 5 minuten voor tijd wist Bart Hogenboom zelfs de 1-2 te maken.  ROAC zal zich willen revancheren voor deze nederlaag  en de 3 punten uit de Veen mee willen nemen naar de Rip!

De “paarsen” kunnen alle support zondag gebruiken dus kom gerust kijken!

11-04-2010, 14.00 uur op Sportpark Alkemade-Oost : DOSR 1 – S.V. ROAC 1.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!