Voorbeschouwing s.v. ROAC 1 – Blauw Zwart 1

Aanstaande zondag 24 oktober staat er voor ROAC een inhaalduel op het programma, Blauw Zwart zal voor de tweede keer dit seizoen afreizen naar het Hertogspark.

In de tweede competitie ronde stond de wedstrijd tussen ROAC en Blauw Zwart oorspronkelijk op het programma. Toentertijd kwam er echter geen scheidsrechter om het duel te leiden waardoor de wedstrijd werd afgelast. Nu gaan de ploegen dus op herhaling en de wedstrijd kan kijkend naar de ranglijst betiteld worden als een ‘degradatieduel’. ROAC staat momenteel namelijk op een 11e plaats met 7 punten. Blauw Zwart maakt het echter nog bonter, de laatste plek wordt bezet met puntentotaal van 0. Winst is voor beide ploegen noodzakelijk om weer naar boven te kunnen kijken. Als ROAC wint, stijgt het minimaal vier plaatsen op de ranglijst. Voor Blauw Zwart zal de overwinning het gat met de grote middenmoot wat dragelijker maken.

Teamfoto ROAC 1

Het verhaal van Blauw Zwart is bekend. Toen oud trainer Dick Jol vorig seizoen vertrok nam hij nagenoeg alle spelers van Blauw Zwart 1 mee. Blauw Zwart was niet in staat om nieuwe spelers te halen waardoor het huidige eerste elftal bestaat uit allemaal eigen jongens. Een geheel nieuw team dat het duidelijk lastig heeft in de 3e klasse. Hoewel de eerste 2 wedstrijden met slechts één doelpunt verschil werden verloren ging het eigenlijk steeds slechter. Afgelopen weekend werd er zelfs met 0-6 verloren van het sterke Alphen. Maar bij ROAC loopt het de laatste wedstrijden ook wat minder. Thuis werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen Kickers’69 en afgelopen weekend werd er verloren met 2-0 bij Vredenburch. Dus van het feit dat ROAC hun opponent gaat onderschatten is absoluut geen sprake, daarvoor hebben ze de punten te hard nodig!

De wedstrijd zal deze keer hopelijk wel gewoon gespeeld gaan worden, een wedstrijd die voor ROAC aanhaken of afhaken met de subtop betekent!

24-10-2010, 14.00 uur op sportpark  ’t Hertogspark: S.v. ROAC 1 – Blauw-Zwart 1

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!