Voorbeschouwing S.v. ROAC – SEP

Nauwelijks bijgekomen van de 4-0 overwinning in Delft dienen de mannen van trainer Loek Hendriks zich alweer opmaken voor de return tegen SEP. Woensdagavond zal de tweede wedstrijd in de tweestrijd tussen ROAC en SEP plaatsvinden op ’t Hertogspark.  Met de 4-0 overwinning in het achterhoofd zal ROAC ontspannen na de wedstrijd kunnen toewerken.

SEP wist zondagmiddag niet wat ze overkwam toen er ± 200 ROAC supporters hun weg vonden naar Delft. De paarsen wisten dit gevoel te versterken door op het veld indruk te maken met goed combinatiespel en knappe doelpunten. ROAC wist zo door deze overwinning hun indrukwekkende serie van 7 overwinningen voort te zetten.

Bekritiseerd in het Leidsch Dagblad maar verantwoordelijk voor de helft van de productie tegen SEP, Joost van den Bosch.

SEP zal dus woensdagavond aan de bak moeten om nog enigszins kans te houden op het spelen van de nacompetitiefinale tegen Kickers’69 op 6 juni. Met hun kopsterke spits en handige vleugelspitsen zal ROAC woensdagavond wel scherp moeten beginnen tegen de Delftenaren om zo niet onnodig  in de problemen te komen!

Dicky Heemskerk zal na zijn schorsing waarschijnlijk terugkeren in de selectie voor de return tegen SEP. Of dit trainer Loek Hendriks iets doet veranderen aan zijn basisopstelling zullen we woensdagavond moeten zien! Hij kan zich aan de gedachte ‘never change a winning team’ vasthouden  maar tevens ervoor kiezen om een aantal spelers rust te gunnen!

02-06-2010, 19.30 uur op ’t Hertogspark: S.v. ROAC  1 –  SEP 1

Deel dit bericht

0 reacties op “Voorbeschouwing S.v. ROAC – SEP”

  • Perry Veilbrief schreef:

    Beste Mannen, gezien het spel van de laatste weken, en dat is mede door jullie inzet – beleving – spel – doelpunten – combinaties – vreugde – traningsarbeid – voorbereiding – warming up ( s )fanatisme – en onder de leiding van de technische staf verdienen jullie die plek in de 3e klasse de laatste horde zal as zondag worden genomen en trouwens het publiek wil ook nog een klein feestje as zondag 6 juni 2010
    ER ZAL GESCHIEDENIS WORDEN GESCHREVEN !!!!

    SUCCES Perry Veilbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!