Voorbeschouwing SEP 1 – S.v. ROAC 1

Zondag 30 mei gaat het dan eindelijk beginnen voor de mannen van trainer Loek Hendriks. De paarsen mogen beginnen aan de nacompetitie , in Delft tegen SEP. Sport En Plezier eindigde dit seizoen in de vierde klasse A, waarin Concordia en ASC  rechtstreeks promoveerden, als vijfde. SEP nam hierdoor de periodetitel over van ASC en lootte zo dus ROAC.

SEP is voor ROAC een vrij onbekende tegenstander. Kijkend naar de uitslagen van afgelopen seizoen wisten de  ‘rood-gelen’ in een hoop wedstrijden te scoren. Echter hier tegenover staat dat er vaak tegen werd gescoord tegen SEP. SEP wist onder andere te winnen van de rechtstreekse promovendi Concordia en ASC wat een knappe prestatie mag worden genoemd voor de mannen van trainer Joop Hoornweg. 

ROAC die moet de draad van de laatste zes competitiewedstrijden zien door te trekken in Delft. Al deze wedstrijden werden in winst omgezet en zo wisten de paarsen de competitie af te sluiten op een knappe derde stek.  Minpuntje kan wellicht zijn dat ROAC sinds de laatste competitiewedstrijd 2 weken heeft stilgestaan en dus wellicht wedstrijdritme ontbeert.

Kan de polonaise na zondag worden voortgezet?

Pascal de Jong, maakt na een kleine 2 maanden blessureleed zijn rentree in de selectie van ROAC 1.  Dicky Heemskerk zal de uitwedstrijd tegen SEP aan zich voorbij moeten laten gaan doordat hij in de laatste competitiewedstrijd tegen Bernardus zijn zevende gele kaart wist te pakken.

Gesteund door een bus vol paarsgeklede supporters zullen de mannen van Loek Hendriks zich graag in een goede uitgangspositie willen spelen voor de return.  SEP daar in tegen zal er alles aandoen om niet voor niks woensdag naar ‘de Rip’ te komen. Laten we hopen dat de spanning op het veld meevalt en de vele meegereisde supporters een mooie pot krijgen voorgeschoteld.

30-05-2010, 14.00 uur op het Sportpark Tanthof  Zuid: SEP 1 – S.v. ROAC 1

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!