Voorbeschouwing Vredenburch 1 – s.v. ROAC 1

Aanstaande zondag 17 oktober zal ROAC het in Rijswijk gaan opnemen tegen K.R.S.V. Vredenburch. Vredenburch heeft tot nu toe één puntje meer behaald dan ROAC, maar speelde ook een wedstrijd meer. Daardoor staat Vredenburch wel een plekje hoger dan ROAC.

Vredenburch is één van de ploegen uit de Haagse regio die bij ROAC vrij onbekend zijn. Toch speelden de clubs al eens eerder tegen elkaar in competitieverband. Dat was in het seizoen 2000/2001 en dat gebeurde toen in de 4e klasse. Toentertijd kreeg ROAC’79 met 5-1 klop in Rijswijk. Wat ook bekend is dat het sportpark van Vredenburch afgelopen jaar flink gerenoveerd is. Zo is een splinternieuwe kantine gerealiseerd met daaraan vast de tribune van het hoofdveld. En het gras van het hoofdveld is vervangen door kunstgras. Met de accommodatie zal in Rijswijk zal het daardoor wel snor zitten. Voetballend presteert Vredenburch op dit moment zoals het de laatste drie jaren ook presteerden; middenmoot derde klasse. Toch zit Verdenburch in ’the winning mood’, want afgelopen zondag werd nog met 0-2 gewonnen bij Scheveningen.

Jeffrey de Haas zal tegen Vredenburch waarschijlijk weer als rechtshalf worden opgesteld, waar hij eerder dit seizoen steevast als linksback fungeerde.

Jeffrey de Haas zal tegen Vredenburch waarschijnlijk weer als rechtshalf worden opgesteld, waar hij eerder dit seizoen steevast als linksback fungeerde.

ROAC speelde afgelopen weekend 0-0 tegen Kickers’69. Zoals wel vaker was doelpunten maken aan ROAC kant het grootste manco. Vredenburch staat bekend als een ploeg die het achterin potdicht kan houden, waardoor ROAC nog scherper zal moeten zijn om te kunnen scoren. Trainer Loek Hendriks heeft vrijwel de gehele selectie tot zijn beschikking aanstaande zondag, hoewel Dick Heemskerk en Thijs van Seggelen nog altijd kampen met lichte blessures.

Wanneer ROAC weet te winnen bij het thuis nog ongeslagen Vredenburch doet het zeer goede zaken en klimt het minimaal één plaatsje op de ranglijst. Komt dus allen een kijkje nemen op het prachtige nieuwe sportpark van Vredenburch!

17-10-2010, 14.00 uur op sportpark  Vredenburch-terrein: Vredenburch 1 – s.v. ROAC 1

Deel dit bericht

0 reacties op “Voorbeschouwing Vredenburch 1 – s.v. ROAC 1”

  • bz schreef:

    volgende week komen we de 3 punten even ophalen boys

  • Vredenburch schreef:

    Jammer jongentjes….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!