Voorbeschouwing VV Alphen – S.v. ROAC

S.v. ROAC trapt 3de klasse af in Alphen

Na een korte – voetbalvrije- zomerperiode gaat komende zondag het officiële seizoen al weer beginnen. Zondag maakt ROAC zijn debuut in de 3de klasse en zal dit gaan doen in Alphen tegen de plaatselijke VV. Alphen is geen onbekende voor ROAC alhoewel, het laatste treffen in competitieverband dateert van het seizoen 2004/2005. In de <21 competitie, waarin de meeste 1ste elftal spelers mee hebben gedaan (meedoen) wordt vaak jaarlijks gespeeld tegen Alphen.

ROAC hoopt zich na een wisselvallige voorbereiding, waarin goed voetbal (RKAVV,DOSR) werd afgewisseld met zeer matig voetbal (Woubrugge, Leiden) de draad weer op te kunnen pakken van de laatste wedstrijden van vorig seizoen. In die wedstrijden werd er met goed combinatie,- positiespel vele kansen gecreëerd en promotie bereikt.

Ten opzichte van vorig seizoen is er weinig veranderd in de selectie van trainer Loek Hendriks. Met Mitchel Boere is er een A-junior bijgekomen die vorig seizoen al heeft laten zien een meerwaarde voor het eerste elftal te kunnen zijn. Mitchel zal dus ook zondag tot de selectie behoren voor de uitwedstrijd bij Alphen. Voor Arjen van Leeuwen, Perry van der Geest en Chiel Hillebrand is dat nog een vraagteken omdat dit trio niet helemaal 100% fit is.

Bij de VV Alphen is er met trainer Edwin van der Zee een oud bekende teruggehaald.  Vorig jaar was van der Zee nog trainer van DONK en trof hij zijn geliefde Alphen in de competitie. Dit jaar is hij dus weer terug op het oude nest. ROAC treft komende zondag ook Ronny Möllers , de voormalig spits van Kickers’69 nam afgelopen seizoen afscheid in de nacompetitie wedstrijd tegen ROAC en treft de paarsen nu dus weer maar dan in de reguliere competitie.

Zoals vorig seizoen de laatste wedstrijden werden beleefd voor de spelers maar zeker ook door de supporters zullen beiden er weer naar uitkijken naar de start van de competitie. De spelers verwachten dan ook weer een hoop paarse supporters te zien komende zondag in Alphen om ze te ondersteunen naar de eerste overwinning in de derde klasse.

05-09-2010, 14.00 uur op Sportpark “de Bijlen” te Alphen a/d Rijn: V.V. Alphen – S.v. ROAC

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!