Vrijdagavond 9 oktober organiseert sv ROAC: De Kroonjuwelen van ROAC

De Kroonjuwelen van ROAC is een interactief spel wat je vanaf een locatie- of huisadres speelt met een team tussen de 6 en 9 personen.
Om 19.00 uur worden de opdrachtentassen bij ROAC uitgereikt aan één van de teamleden. Met de opdrachtentas snelt deze persoon naar zijn team en dan ga je aan de slag.

Het doel van het spel is zoveel mogelijk kroonjuwelen verzamelen. Goed uitgevoerde opdrachten, het snelst uitgevoerde opdrachten, de mooist uitgevoerde opdracht: deze leiden allemaal tot één of meerdere kroonjuwelen. Een aantal opdrachten speel je vanuit je basisadres, een aantal andere opdrachten zijn op locatie.

Voor wie geen idee heeft aan wat voor opdrachten je moet denken: Het kroonjuwelen spel lijkt op het dorpsspel wat in 2016 tgv de Bavo feestweek gespeeld werd. Destijds waren de opdrachten oa: een cadeau maken van recyclet materiaal voor het bruidspaar van de boerenbruiloft, er werd door één van de teamleden een CITO toets gemaakt op school (incl brandweeroefening), er was een sportchallenge op het trapveldje bij de Kwakmanlaan en werd er door ieder team een zo lang mogelijke sliert gepunnikt. Er zullen dit keer ook weer bonusopdrachten zijn, uiteraard niet dezelfde als in 2016. Toen werd er onverwacht aangebeld en moest er op de tafel een zo lang mogelijke reeks overgeslagen worden met de pingpongset, moest men na een whatsapp zo snel mogelijk een product komen brengen met een datum zo ver mogelijk over de THT-datum. De kroonjuwelen van ROAC zal uit geheel nieuwe opdrachten bestaan, waar ook dit keer weer iedereen een aandeel in kan hebben!

Het team dat aan het einde van de avond, rond 22.30 uur, de meeste kroonjuwelen heeft weten te verzamelen is de winnaar van het spel.

De Kroonjuwelen van ROAC is een spel met als kenmerken: creatief, sportief, bedachtzaam, strategisch, kennis van onze dorpen en de clubs, het maken van de juiste keuzes en soms moet je een beetje mazzel hebben. Je kunt in je team mensen van alle leeftijden gebruiken, of beter gezegd, je hebt mensen nodig van tussen de 13 tot 80 jaar in je team. En dit alles natuurlijk op 1,5 meter.

De Kroonjuwelen van ROAC moet je beleven, super gave opdrachten, voor iedereen is er iets bij wat je kunt of wat je aanspreekt.

De kosten voor het spel zijn € 50 per team. Dit is inclusief wat lekkers. Je kunt je opgeven via , onder vermelding van een teamnaam, je teamleden, het telefoonnummer waar je tijdens het spel bereikbaar bent en de locatie waar jouw team tijdens het spel zit. Na opgave ontvang je bericht over de betaling en dergelijke.

Het spel is voor iedereen, je hoeft geen lid te zijn van ROAC! Wel moet de locatie waar je het spel speelt in Oud Ade of Rijpwetering zijn.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!