Vrijwilligersfeest 18 februari

Beste ROAC vrijwilliger,

Het vrijwilligersfeest vindt dit seizoen plaats op zaterdag 18 februari. We beginnen om de tijd waarop het vaak het gezelligst is in het clubhuis, namelijk om 16.00 uur. Om 16.30 uur is de officiële opening, met een dankwoordje van de voorzitter. Ter vermaak staat er sport aan op de schermen en staan er extra dartborden. Daarnaast is het biljart open en staan er tafels klaar voor bijvoorbeeld een potje jassen. Voor de jongere vrijwilliger is er FIFA 2017 op een groot scherm en ook voor de kinderen is er een hoekje ingericht. Kinderen kun je dus gewoon meenemen naar de kantine. Het duurt tot 21.00 uur.

Het eten wordt mede mogelijk gemaakt door De Vergulde Vos en de Supporters van ROAC. Het is voor de organisatie dus belangrijk om te weten hoeveel personen er mee-eten. Hierbij roepen wij iedereen op om aan te geven of je mee-eet en met hoeveel personen. Dit kan via een mail naar , bij Grace aan de bar of bij Wout van Zeil. Voor jou als vrijwilliger zijn hier uiteraard geen kosten aan verbonden.

Wij proberen alle vrijwilligers te bereiken, maar we zullen er ongetwijfeld een paar missen. Schroom dus niet om dit bericht door te sturen.

Namens het bestuur en de activiteitencommissie,
Wout van Zeil

PS:  Als je wel komt, maar niet mee-eet, dan hoef je jezelf niet op te geven.

Deel dit bericht

Eén reactie op “Vrijwilligersfeest 18 februari”

 • Ramon Borst schreef:

  Beste Organisatie,

  Sorry voor het late doorgeven maar wij komen gezellig met het hele gezin s middags even langs.
  Voor kleine Juun wordt het eten wat te laat maar Raas en ik eten graag mee.
  Ik wil dus voor 2 personen eten opgeven.

  Tot dan!

  Groetjes Ramon Borst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!