Wat een wintertje.

Wat een wintertje.
Vorst, sneeuw, heel Nederland in rep en roer en het zout op.
Dat krijg je in een land waar je op elke slak zout legt!

Voor Haïti een hoop geld opgehaald. Iedereen is even aardig, zelfs Wilders deed mee. Zo kwaad is hij dus ook weer niet.
De grootste soap van dit moment is natuurlijk de kilometerheffing. Zegt minister Eurlings: “Als de ANWB het niet wil dan gaan we het niet doen.” Wat een slap janus als minister hebben wij, alsof de ANWB dit gaat uitmaken!
Waar ik dan wel weer vrolijk van wordt zijn de reclames met Frans Bauer. Echt met veel humor. Weer eens wat anders als die flauwe reclames die je normaal ziet. Frans kan duidelijk meer als alleen mooi zingen.

Dan de sport:

Ik verwacht toch wel wat medailles op de spelen.
Ik ga voor 3 keer goud, 4 zilver en 3 brons. Manchester United met 800 miljoen schuld. Al die voetbalclubs maar in de rode cijfers, hoe lang gaat dit nog door?

Nu even serieus…

Jantje zit bij opa op schoot en opa wil een pijp aansteken. Elke lucifer die opa aanstrijkt blaast Jantje uit. Vraagt opa: ‘Waarom doe je dat Jantje’?
Zegt Jantje: ‘Papa heeft mij een nieuwe LCD televisie belooft als opa de pijp uitgaat.
Stapt een man het vliegtuig binnen. Naast hem zit een papagaai. Als de stewardess langskomt besteld de man een kop koffie. De papagaai zegt: ‘Doe mij maar een dubbele whisky en een beetje snel trut’ Komt ze terug met alleen de whisky. Zegt de papagaai: ‘Doe er nog maar een en snel een beetje trut’. De man denkt dat kan ik ook en zegt: ‘Waar blijft mijn koffie trut’? De stewardess helemaal over de rooie en komt aanzetten met de bewaking. Ze pakken de man en de papagaai beet en gooien ze uit het vliegtuig. De papagaai kijkt de man aan en zegt: ‘Jij ben behoorlijk brutaal voor iemand die niet kan vliegen’
Nou dit was het weer.

Met vriendelijke groet,

Pom

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!