Wederom een geslaagd Handbal Spelfeest

Het was zaterdag 28 maart een gezellige boel in de Hertogshal bij het handbal Spelfeest. Na de gezamenlijke warming-up werd er goed samengespeeld in een wedstrijdje, overgegooid en vrijgestaan in een potje tchoukbal, goed gegooid tegen de skippybal om die in het vak van de tegenpartij te krijgen en geklommen en geklaterd in de estafette om zo snel mogelijk alle ballonnen heel aan de overkant te krijgen. Met rode koontjes ging iedereen huiswaarts.

Het is het tweede seizoen dat verschillende handbalverenigingen in de omgeving met elkaar spelfeesten organiseren voor de jongste jeugd. De spelfeesten bieden de clubs de mogelijkheid jonge kinderen op een bij hun leeftijd passende manier kennis te laten maken met handbal.

Behalve de leden hadden zich ook een aantal kinderen aangemeld om eens te kijken wat handbal precies is. Dat kwam goed uit want ROAC zoekt aanvulling voor het jongste jeugdteam, een deel van het huidige team schuift in het nieuwe seizoen door naar een hoger team.

Met de 6/7 jarige kinderen uit groep 3 doet ROAC mee aan de handbal spelfeesten in de regio. Vanaf groep 4 wordt er naast de spelfeesten ook competitie gespeeld. Een keer mee komen trainen bij ROAC handbal kan op donderdag van 18.30 tot 19.30 uur op het Hertogspark. Met vragen kunt u terecht op .

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!