Navigation

15 juni 2024

Finaledag Leiden Amateur Voetbal bij ROAC

De Sportiff LAV Cup is inmiddels al gestart en daar eveneens sprake van een record aan deelnemers (48 ingeschreven teams). Uiteindelijk blijven er twee clubs over en zij zullen ook in het seizoen ’23-’24 de finale spelen op onze slotdag.

Finaledag op het Hertogspark

Ondertussen weten we ook al waar dat zal gaan plaatsvinden. Dit keer zijn ROAC en LAV tot overeenstemming gekomen voor een samenwerking. We reizen dus hopelijk t.z.t. massaal af naar het knusse en gastvrije Hertogspark in Oud Ade. Naast de finalewedstrijd zullen er uiteraard meer activiteiten plaats vinden op die dag, maar daarover later in het seizoen meer.

De genoemde club en LAV waren er samen snel uit. Bestuurslid Rob van der Hoorn: "Alle gremia bij ROAC zijn akkoord met de organisatie van de finaledag van de LAV Cup op 15 juni 2024. We gaan er iets moois van maken en het geeft glans aan de band die in de loop der jaren is ontstaan tussen de partijen. We kijken nu al uit naar die dag."

Ook Hennie Kanbier is blij met de locatie. "Het complex van de paarswitten straalt warmte uit, zo ook de mensen daar. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid, voor zowel auto’s als fietsen. Verder is er altijd sprake van een grote gastvrijheid als we er een wedstrijd komen verslaan. Daarnaast is het mooi gelegen en eigenlijk ligt het maar net buiten Leiden. Overigens is er nog een kleine slag om de arm m.b.t. de genoemde datum i.v.m. de finale en de mogelijke nacompetitiestrijd, maar daar hoeven we nu nog niet van wakker te liggen. Het programma zal in elk geval divers zijn en we hebben er alle vertrouwen in dat ROAC een uitstekende gastheer is."