Navigation

Een vereniging voor iedereen 

Over s.v. ROAC 

S.v. ROAC is een omnivereniging met een rijk sportaanbod voor jong (al vanaf 3,5 jaar!) en oud. Iedereen is welkom! Plezier hebben met en respect voor elkaar staat bij ons op de eerste plaats. Bij jou ook? We zien je graag in ons clubhuis! 

Onze sporten 

Clubgeschiedenis

In het seizoen van 2009-2010 fuseerden gymvereniging Gyvero, handbalvereniging OASE en voetbal- en biljartvereniging s.v. ROAC’79. De oprichtingsdatum van het oudste onderdeel van de vereniging, wat destijds nog RKSV Rijpwetering heette, is 19 januari 1946. Samen vormen wij nu s.v. ROAC, een omnivereniging voor jong (al vanaf 3,5 jaar!) en oud. Deze fusie vond officieel plaats op 1 februari 2010. 

Waar twee kleine dorpen groot in kunnen zijn 

Ons sportaanbod is rijk. Zéker voor twee kleine dorpen, en daar zijn we trots op. De vereniging neemt een belangrijke sociale functie binnen Oud Ade en Rijpwetering. Een groot deel van de inwoners maakt gebruik van onze faciliteiten en activiteiten. Maar ook andere kernen van Gemeente Kaag en Braassem en omliggende dorpen zoals Roelofarendsveen, Hoogmade en Leiderdorp zijn goed bij s.v. ROAC vertegenwoordigd. 

Bestuur 

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Zo ook het bestuur en de verschillende commissies. Wil je weten bij wie jij terecht kan met specifieke vragen? Maak kennis met ons bestuur en onze commissies.

Wist je dat s.v. ROAC ook een vertrouwenspersoon heeft? Schroom niet om contact op te nemen. 

Sponsors 

Wij zijn ontzettend blij met onze sponsors. Groot en klein, iedere sponsor telt. Zeker voor een vereniging zoals ROAC. Neem snel een kijkje welke ondernemers ROAC een warm hart toedragen. Bedankt, sponsors! 

Wil je meer weten over de mogelijkheden om sponsor te worden? Neem contact op met onze sponsorcommissie. 

De top van de top

Onze sponsors

  ING
  Rabobank
  Flower Direct b.v.
  Luchtvaart hobby shop
  Gebr. van der Poel
  Gemarc
  Vink Bouw b.v.
  Pompebled
  EZ Flowers

Supporters van ROAC 

De doelstelling van de Supporters van ROAC (SvR) is het actief leveren van een bijdrage om de gezelligheid en aantrekklijkheid binnen ROAC te verhogen.

En met succes! Ruim honderd clubmensen gingen je voor en zijn lid van de SvR. De leden brengen zelf ideeën aan en voeren deze met elkaar uit. Voor de realisatie van de ideeën gebruikt de SvR de financiële middelen die door de eigen leden worden binnen gebracht. 

Meer informatie 

Vrijwilligers 

Zoals bijna iedere sportvereniging draait s.v. ROAC op vrijwilligers. Alleen met alle inzet van onze leden en vrijwilligers kan onze club bestaan. Waarvoor onze dank!

Wij verwachten dan ook van alle (ouders van jeugd)leden dat zij hun steentje bijdragen door het verichten van diverse werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het draaien van kantinediensten, het begeleiden en trainen van teams en andere vrijwilligerstaken. 

Meer informatie